Χαλβάς πορτοκαλένιος Αγαπημένο παραδοσιακό και «μαμαδίστικο» γλυκό, ο χαλβάς φτιάχνεται εύκολα και καταναλώνεται μέσα σε λίγα λεπτά, ειδικά σε αυτήν… 16 Απριλίου, 2025 0
Κυριακάτικο τραπέζι - Κοχύλες γεμιστές με σπανάκι και ρικότα σε κόκκινη σάλτσα Αυτά τα πανεύκολα γεμιστά ζυμαρικά θα ενθουσιάσουν όποιον τα δοκιμάσει Γεμισμένα με τρία είδη τυριών, φρέσκο σπανάκι, ξύσμα λεμονιού… 15 Απριλίου, 2025 0
Κατσικάκι φούρνου με σκόρδο, πάπρικα και μελιτζάνες παστρόκιο Ένα διαφορετικό φουρνιστό κατσικάκι με κερκυραϊκές μελιτζάνες παστρόκιο, που μπαίνουν στο ταψί σε στρώσεις με ντομάτα και τυρί… 14 Απριλίου, 2025 0
Τάρτα λεμονιού Υλικά για τη βάση: 1 1/2 πακέτο μπισκότα Digestive, ολικής άλεσης 100 γραμμ. λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη για… 12 Απριλίου, 2025 0
Κολομπίνες, τα κορφιάτικα πασχαλινά τσουρέκια, σαν περιστέρια Πάσχα στην Κέρκυρα! Σε παλιά ενετικά αρχοντικά, σε δάση και αμπελώνες, σε λιμνοθάλασσες και εγκαταλελειμμένα χωριά… Γυρίσαμε την… 11 Απριλίου, 2025 0
Γλυκό ψυγείου με μαρμελάδα Ένα κλασικό «μαμαδίστικο» γλυκό με τα μπισκότα, φτιαγμένο ειδικά για την περίοδο της Σαρακοστής, με γάλα αμυγδάλου για… 10 Απριλίου, 2025 0
Κοχύλια γεμιστά με μανιτάρια και ανθότυρο Ένα από τα πιο απολαυστικά ζυμαρικά, τα κοχύλια, μετατρέπονται σε ένα χορτοφαγικό γεύμα, ιδανικό τόσο για το καθημερινό… 8 Απριλίου, 2025 0
Πώς να φτιάξεις Λυχναράκια, σκαλτσούνια, μυζηθρόπιτα Ο Κωστής μεγάλωσε στο χωριό Βασιλική της Ιεράπετρας και μυήθηκε από μικρός, δίπλα στη γιαγιά και στη μητέρα… 7 Απριλίου, 2025 0
Τυρόπιτα Υλικά που θα χρειαστούμε 300 γραμμ. φέτα 150 γραμμ. κατίκι 200 γραμμ. ρεγκάτο, τριμμένο 3 φλιτζάνια γάλα φρέσκο… 5 Απριλίου, 2025 0