Ριζότο με κολοκύθα και κασέρι Το ζαμπόν, η παρμεζάνα και το κασέρι δίνουν έξτρα πόντους νοστιμιάς στο ριζότο με κολοκύθα. Ένας συνδυασμός γήινων… 13 Νοεμβρίου, 2025 0
Γιουβαρλάκια Υλικά που θα χρειαστούμε700 γραμμ. μοσχαρίσιο κιμά1 αυγό 1 κρεμμύδι τριμμένο 1 καρότο τριμμένο 3 κουταλιές λάδι 1/2… 12 Νοεμβρίου, 2025 0
Χουρτζίν, τα αρμένικα πουγκιά που κρύβουν φαγητό Η λέξη «χουρτζίν» στα αρμενικά σημαίνει «πουγκάκι που κρύβει φαγητό» και στην περίπτωσή μας κρύβει μυρωδάτο μοσχαράκι με… 11 Νοεμβρίου, 2025 0
Η τέλεια ταρτ τατέν Ήρθε το γλυκό, μαγικό φθινόπωρο, ήρθαν και τα μήλα, για αυτό και εμείς φτιάχνουμε μια τέλεια ταρτ τατέν!… 10 Νοεμβρίου, 2025 0
Χοιρινό με κάστανα Υλικά που θα χρειαστούμε 1 κιλό χοιρινή σπάλα 1/3 φλιτζανιού λάδι 4-5 κρεμμύδια 750 γραμμ. κάστανα 1 κουταλιά… 8 Νοεμβρίου, 2025 0
Σοκολατόπιτα κλασική, σιροπιαστή και με γλάσο σοκολάτας Η αγαπημένη σοκολατόπιτα! Το κέικ σιροπιάζεται με σοκολατένιο σιρόπι και καλύπτεται με γλάσο σοκολάτας. ΥλικάΜερίδες: 12 Για το σιρόπι… 7 Νοεμβρίου, 2025 0
Αυτές είναι οι 5 καλύτερες σάλτσες για λαχταριστά ζυμαρικά Επειδή κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ζεστή μακαρονάδα με πεντανόστιμη σάλτσα, όλα τα μυστικά για εύκολες… 6 Νοεμβρίου, 2025 0
Arepas, οι νόστιμες πιτούλες από τη λατινική Αμερική και 4 διαφορετικές γεμίσεις Αφράτες, χρυσαφένιες και ακαταμάχητες, οι arepas φέρνουν τη λατινοαμερικάνικη παράδοση στο τραπέζι σας με απλότητα, άρωμα και χαρακτήρα… 5 Νοεμβρίου, 2025 0
5 συνταγές με μήλα, κανέλα και ζάχαρη 1. Μια κλασική American Pie Πρώτα η ζύμη. Στο food processor έχω δυόμισι φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις… 4 Νοεμβρίου, 2025 0