Ντάσι, μίσο, σάλτσα σόγιας και noodles – το ράμεν είναι πια παγκόσμιο φαινόμενο Ποια είναι η ιστορία του δημοφιλούς πιάτου; Πεινάσατε; Η λατρεία για το ράμεν αποτελεί πια ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Ποια είναι… 3 Μαΐου, 2025 0
Αρωματική κις λορέν Μια συνταγή εύκολη, πεντανόστιμη και με λίγες θερμίδες. Για αιώνες αποτελούσε μια αγαπημένη συνταγή της Γαλλίας. «Έχοντας» γεννηθεί… 2 Μαΐου, 2025 0
Γιαουρτόπιτα με σιρόπι από πορτοκάλι Μια συνταγή αφράτη, αρωματική και απολαυστική. Με την άνοιξη να μπαίνει στον τελευταίο μήνα της και να πλησιάζουμε… 1 Μαΐου, 2025 0
Μελιτζάνα με σάλτσα ταχίνι, ντομάτα και μαντζουράνα Η νηστεία της Μεγάλης Παρασκευής απαιτεί τη μεγαλύτερη εγκράτεια, καθώς πολλοί νηστεύουν ακόμη και το λάδι. Το ταχίνι… 30 Απριλίου, 2025 0
Κροκέτες μπακαλιάρου Υλικά που θα χρειαστούμε: 1 κιλό μπακαλιάρο φιλέτο, παστό 1 φλιτζάνι μπίρα 3/4 φλιτζανιού (περίπου) αλεύρι που φουσκώνει… 28 Απριλίου, 2025 0
Τσαΐτια, οι παραδοσιακές χορτόπιτες της Μονεμβασιάς Γεμάτες με τα αρώματα των φρέσκων χόρτων και μυρωδικών, αυτές οι πίτες συναντιώνται σε όλη τη Λακωνία, αλλά… 25 Απριλίου, 2025 0
«Κοκορέτσι» στο τηγάνι Με τα υλικά του κοκορετσιού φτιάχνουμε μια γρήγορη τηγανιά χωρίς πολλά πολλά. Ωραίος μεζές για κρασί, αλλά και… 19 Απριλίου, 2025 0
Τυρόπιτα βρεχτή από τη λίμνη Πλαστήρα Η γέμιση δεν έχει κάτι το πολύπλοκο. Δύο-τρία υλικά όλα κι όλα: φέτα βαρελίσια, τριμμένη, αυγά, μια λιπαρή… 18 Απριλίου, 2025 0
Πίτες της Λαμπρής Στο πασχαλιάτικο τραπέζι, οι παραδοσιακές πίτες με όλα τα μυριστικά και τα τυριά της Άνοιξης, έχουν την τιμητική… 17 Απριλίου, 2025 0