ενημέρωση 1:48, 9 December, 2023

Εθελόδουλος Χατζηαβάτης

Κύριο kifisia art project kifisia art project

Αίσθηση και πολλές συζητήσεις προκάλεσε η απουσία του Β. Σιδέρη. Δέχτηκε κριτική για την απουσία του όλο το διάστημα μεταξύ της 1ης με 2η εβδομάδας των εκλογών, ειδικά από τους κκ. Χιωτάκη-Βάρσο.

Ο Β. Σιδέρης το φυσάει και δεν κρυώνει, να μείνει τελείως απ’ έξω από τον χορό. Εγώ που έχω δώσει και την ζωή μου για το Δήμο, φέρετε ότι εκμυστηρεύτηκε σε υπαλλήλους-φίλους του. Φοβάμαι το δράμα δεν θα είναι το τελευταίο, θα ακολουθήσουν και άλλα, μεγαλύτερα δράματα-κλάματα, για τον Βαγγέλη. Η λαϊκή σοφία αναφέρει «μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη, τρεις και η κακή μέρα».   

Kύκλοι Σιδέρη με πληροφορούν ότι από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις του για την συνεργασία με τον Β. Βάρσο. Μάλιστα από ότι μαθαίνω, είχε εκφέρει και την άποψη-αντίρρηση του και για την υποψηφιότητα Χιωτάκη. Δεν πάει άλλο αυτή υποψηφιότητα φέρετε ότι είπε σε φίλους-γνωστούς. Το βρίσκω όλο αυτό πραγματικό, γνωρίζοντας την ιδιοσυγκρασία και την ιστορία του Β. Σιδέρη. Αλλά, επειδή όλοι οι παροικούντες την Ιερουσαλήμ, γνωρίζουμε πρόσωπα και πράγματα, καλό θα ήταν να σκεφτόμαστε κάτι πριν το πούμε. Το ίδιο ακριβώς σκηνικό, είχε ξανασυμβεί στο παρελθόν με πρωταγωνιστές τον ίδιο τον Β. Σιδέρη και τον τότε υποψήφιο δήμαρχο Μ. Κουρμαδιά. Από την πρώτη Κυριακή είχε ζητήσει –από τον Μ. Κουρμαδιά- να παραιτηθεί, ο εμπαθής-υστερόβουλος-ποταπός Βαγγέλης. Η ιστορία επαναλαμβάνετε ως φάρσα. Δεν ζούμε όλοι σε μια κοινωνία που ξεχνά, δεν γνωρίζει. Δεν υπάρχουν πλέον μόνο οι συνήθεις ύποπτοι –εφημερίδες- που ενώ γνωρίζουν, σιωπούν. Ο καθένας μας έχει παρελθόν, παρών και μέλλον. Του Β. Σιδέρη το παρελθόν και παρών είναι κακοτράχαλο, άκρως ύποπτο, μόνιμα ιδιοτελές. Έχει συνδέσει την πορεία του στα κοινά, μέσα από τα πιο μελανά σημεία για την Κηφισιά. Έχει «απλωμένο τον τραχανά». Τόσο εθελόδουλο, χαμερπή, ραγιά Χατζηαβάτη, που είναι προσηλωμένος μόνο στην πάρτη του, δεν έχω ματαδεί. 

 Πηγή: ΤΑ ΝΕΑ της ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 17 Ιουλίου 2014 20:13
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Kifisia-life 1 χρόνος λειτουργίας Παιχνίδια Εξουσίας »

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.