ενημέρωση 4:08, 17 June, 2018

Coldplay - A L I E N S, νέο single

To βρετανικό ροκ-ποπ συγκρότημα Coldplay έβγαλε ένα νέο σινγκλ του οποίου τα έσοδα θα δοθούν για την υποστήριξη των μεταναστών που διασχίζουν τη Μεσόγειο προκειμένου να φθάσουν στην Ευρώπη.

Ο δίσκος «Aliens» που παρουσιάστηκε σε ειδική τελετή το βράδυ της Πέμπτης, μαζί με το βιντεοκλίπ του, είναι το τελευταίο τραγούδι του άλμπουμ «Kaleidoscope» που θα κυκλοφορήσει αρκετά σύντομα.

Το συγκρότημα δήλωσε ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις του «Aliens» θα δοθούν στη μαλτέζικη ιδιωτική οργάνωση Migrant Offshore Aid Station (MOAS/ Υπεράκτιος Σταθμός Βοήθειας Μεταναστών) που παρεμβαίνει για να διασώζει μετανάστες που κινδυνεύουν στη θάλασσα κατά τη διάρκεια του δύσκολου διάπλου της Μεσογείου με σαπιοκάραβα.

 Το τραγούδι συνέθεσαν οι Coldplay μαζί με τον Μπράιαν ‘Ινο, τον βρετανό μουσικό, παραγωγό και θεωρητικό της ηλεκτρονικής μουσικής, γνωστό κυρίως για τη δουλειά του με τον Ντέιβιντ Μπόουι.

To βρετανικό ροκ-ποπ συγκρότημα Coldplay έβγαλε ένα νέο σινγκλ του οποίου τα έσοδα θα δοθούν για την υποστήριξη των μεταναστών που διασχίζουν τη Μεσόγειο προκειμένου να φθάσουν στην Ευρώπη. Ο δίσκος «Aliens» που παρουσιάστηκε σε ειδική τελετή το βράδυ της Πέμπτης, μαζί με το βιντεοκλίπ του, είναι το τελευταίο τραγούδι του άλμπουμ «Kaleidoscope» που θα κυκλοφορήσει αρκετά σύντομα.

Το συγκρότημα δήλωσε ότι τα έσοδα από τις πωλήσεις του «Aliens» θα δοθούν στη μαλτέζικη ιδιωτική οργάνωση Migrant Offshore Aid Station (MOAS/ Υπεράκτιος Σταθμός Βοήθειας Μεταναστών) που παρεμβαίνει για να διασώζει μετανάστες που κινδυνεύουν στη θάλασσα κατά τη διάρκεια του δύσκολου διάπλου της Μεσογείου με σαπιοκάραβα.

Το τραγούδι συνέθεσαν οι Coldplay μαζί με τον Μπράιαν ‘Ινο, τον βρετανό μουσικό, παραγωγό και θεωρητικό της ηλεκτρονικής μουσικής, γνωστό κυρίως για τη δουλειά του με τον Ντέιβιντ Μπόουι.

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΣάββατο, 08 Ιουλίου 2017 10:21
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Elbi - On a Wave of Light Nick Leng - Quite Some Time »

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.