ενημέρωση 1:52, 9 December, 2023

Η αγέρωχη Τζόαν Κόλινς

Είναι διάσημη για περισσότερες από επτά δεκαετίες και έχει την ίδια όρεξη και τις ίδιες φιλοδοξίες όπως στα 18 της χρόνια.

Με αφορμή τη νέα της αυτοβιογραφία «Behind the Shoulder Pads» η Τζόαν Κόλινς (Joan Collins) απαντά, μεταξύ άλλων, στον Guardian αν σκέφτεται να αποσυρθεί από την υποκριτική.

«Όχι. Το θέμα είναι ότι οι ηθοποιοί μπορούν να συνεχίσουν για πάντα γιατί πάντα υπάρχουν ρόλοι γι' αυτούς» διευκρινίζει.

Μάλιστα εξοργίστηκε όταν την παρουσίασαν σε εκδήλωση ως την «πρώην ηθοποιό Τζόαν Κόλινς». Δεν υπάρχει τίποτα «πρώην» σε εκείνη -και ελπίζει ότι δεν θα υπάρξει ποτέ, όσο ακόμα αναπνέει.

Η Τζόαν Κόλινς μιλάει για τον ρόλο ζωής που είχε στη θρυλική «Δυναστεία» και θεωρεί «άδικη» την φήμη που απέκτησε. «Είναι πραγματικά άδικη. Ακριβώς επειδή υποδύθηκα την Αλέξις τόσο έξοχα υπάρχει ταύτιση με τον ρόλο.

Θυμάμαι να γνωρίζω τον Κερκ Ντάγκλας (Kirk Douglas) σε ένα πλοίο για τις Κάννες και ξαφνικά να ανεβαίνει ένα πανό που έγραφε: «Η Τζόαν Κόλινς είναι η Σκύλα». Τότε του είπα: «Θεέ μου, Κερκ, το μισώ αυτό...και εκείνος μου απάντησε: "Γλυκιά μου, αυτά είναι πραγματικά καλά νέα -αυτό σημαίνει ότι τα κατάφερες πραγματικά"».

Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2023 05:40

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.