ενημέρωση 2:21, 9 December, 2023

Οι πρώτες φωτογραφίες του ρωσικού smartphone "R-FON" εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο

Δημοσιεύτηκαν οι πρώτες φωτογραφίες και βίντεο του ρωσικού smartphone «R-FON».

ΜΟΣΧΑ, 17 Αυγούστου - RIA Novosti. Οι πρώτες φωτογραφίες και βίντεο του ρωσικού smartphone R-FON με το λειτουργικό σύστημα ROSA Mobile εμφανίστηκαν στον Ιστό, δημοσιεύτηκαν από τον διευθυντή της Ένωσης Επαγγελματιών Χρηστών Κοινωνικών Δικτύων και Messengers Vladimir Zykov στο κανάλι Telegram .
 
"Υπήρχαν ήδη πληροφορίες στα μέσα ενημέρωσης ότι η STC IT ROSA ετοιμάζει το δικό της τηλέφωνο με το λειτουργικό σύστημα ROSA Mobile. Τώρα έχω τις λεπτομέρειες και, κυρίως, το ίδιο το smartphone! Θα ονομάζεται R-FON", αναφέρει το μήνυμα. .
 
Σε συνέντευξή του σε ανταποκριτή του RIA Novosti, ο Ζίκοφ εξήγησε ότι σχεδιάζουν να απελευθερώσουν το R-FON στο Zelenograd . Θα τοποθετηθεί ως smartphone για τον μαζικό χρήστη. «Είναι σαφές ότι ορισμένα ανταλλακτικά δεν θα κατασκευάζονται στη Ρωσία , αλλά ποτέ δεν υπήρξαν τέτοια τηλέφωνα που κατασκευάζονται στη Ρωσία με τέτοια τοπική προσαρμογή», ​​σημείωσε και πρόσθεσε ότι το Made in Russia θα γραφτεί στο τηλέφωνο.
 
В сети появились первые фото российского смартфона на базе ОС Rosa Mobile |  Rusbase
Ο ειδικός εξήγησε ότι το ROSA Mobile OS βασίζεται σε Linux, μοιάζει οπτικά με "κάτι μεταξύ iOS και Android" και είναι επίσης συμβατό με εφαρμογές Android. Διευκρίνισε ότι η εταιρεία κρατά μυστικά τα στοιχεία του λειτουργικού συστήματος μέχρι την επίσημη ανακοίνωση του smartphone, το οποίο έχει προγραμματιστεί να εισέλθει στην καταναλωτική αγορά το 2024 και για τον εταιρικό τομέα και τους κυβερνητικούς πελάτες - το 2023.
 
Ο διευθυντής της ένωσης επαγγελματιών χρηστών κοινωνικών δικτύων και άμεσων μηνυμάτων εξήγησε ότι η θέση του smartphone στην αγορά θα εξαρτηθεί από το πώς θα λειτουργεί με τις εφαρμογές Android, επειδή το πιο σημαντικό πράγμα για τον χρήστη είναι η πληρότητα: "Εάν ( R-FON. - Περίπου Εκδ.) θα είναι κακό να επικοινωνήσετε μαζί τους, τότε θα είναι δύσκολο να κερδίσετε ερείσματα στη ρωσική αγορά. Ωστόσο, σήμερα είναι αρκετά φευγαλέα, δηλαδή έχει έναν ισχυρό επεξεργαστή, έναν μεγάλη "RAM", μια αρκετά μεγάλη εσωτερική ενσωματωμένη μνήμη, η οποία θα συνεχίσει να επεκτείνεται."
 
Σύμφωνα με τον Zykov, η εταιρεία ανακοίνωσε την τιμή ενός smartphone έως και 40 χιλιάδες ρούβλια, αλλά το ακριβές ποσό είναι ακόμα άγνωστο. «Ας δούμε ποια θα είναι η τιμή για τη γενική αγορά και αν μπορούν να τη μειώσουν κάνοντας τη συσκευή καλύτερη», πρόσθεσε.
 
Τελευταία τροποποίηση στιςΠέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 17:53

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.