ενημέρωση 4:07, 30 September, 2020

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Apple αναδεικνύει ένα φθηνό iPhone το 2020

  • Η Apple σκοπεύει να ξεκινήσει ένα φθηνό iPhone την επόμενη άνοιξη, ανέφεραν πηγές στο περιοδικό Nikkei Asia Review . Οι πηγές ανέφεραν ότι το τηλέφωνο θα είχε οθόνη περίπου 4,7 ιντσών, αλλά το όνομα και η τιμή δεν είχαν αποφασιστεί ακόμη.
  • Το επιβατικό χαμηλού κόστους τηλέφωνο χρεώνεται ως διάδοχος του iPhone SE, ένα μοντέλο $ 399 που κυκλοφόρησε το 2016.
  • Το ειδησεογραφικό πρακτορείο ανέφερε ότι το νέο τηλέφωνο είχε σκοπό να αποκαταστήσει το μερίδιο αγοράς από τον κινεζικό smartphone Huawei, ο οποίος κέρδισε τους καταναλωτές με φθηνότερες συσκευές high-end.

Η Apple σκοπεύει να ξεκινήσει ένα νέο φθηνό iPhone σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσει το μερίδιό της στην αγορά των smartphone, ανέφεραν πηγές στο Nikkei Asia Review .

Το νέο τηλέφωνο λέγεται ότι σχεδιάζεται για την επόμενη άνοιξη και θεωρείται ως έκδοση επόμενης γενιάς του iPhone 2016, το οποίο ξεκίνησε στα $ 399. Τρεις πηγές είπαν στον Nikkei ότι η συσκευή θα ήταν παρόμοια σε μέγεθος με το iPhone 2017, το οποίο είχε οθόνη 4,7 ιντσών. Δεν έχει οριστεί όνομα ή τιμή για το τηλέφωνο, δήλωσε ο Nikkei. Τα τελευταία τηλέφωνα της Apple, το XR και το XS, ξεκινούν από $ 750 και $ 1.000.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν στο Nikkei ότι αυτό το νέο τηλέφωνο θα έχει τα περισσότερα από τα ίδια στοιχεία με την επόμενη σειρά των κινητών τηλεφώνων της Apple, αλλά ότι η εξοικονόμηση κόστους δεν θα έχει οθόνη με οργανικό φως που εκπέμπει δίοδο. Οι οθόνες OLED προβάλλουν εικονοστοιχεία από την ίδια την οθόνη, αντί να τα προβάλλουν μέσω ενός στρώματος γυαλιού, όπως συμβαίνει με τις παλαιότερες οθόνες LCD.

Η κατοχή της Apple στην αγορά των smartphone έχει γλιστρήσει. Τον περασμένο μήνα κατέρρευσε στην κατάταξη ως ο τέταρτος μεγαλύτερος κατασκευαστής smartphone πίσω από τις Samsung, Huawei και Oppo. Ο Jeff Pu, τεχνικός αναλυτής της GF Securities, δήλωσε στον Nikkei ότι μια ημερομηνία έκδοσης της άνοιξης για ένα πιο προσιτό iPhone θα μπορούσε να προσφέρει μια εισροή εσόδων για την Apple.

"Το φθηνότερο iPhone SE θα μπορούσε να χρησιμεύσει ως κλώνος πωλήσεων το πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους, αν τα νέα iPhones premium δεν έχουν καλές επιδόσεις τους ερχόμενους μήνες", δήλωσε ο Pu στο ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων.

Η Apple αναμένεται να ανακοινώσει το επόμενο iPhone στην ετήσια εκδήλωση του Σεπτεμβρίου την επόμενη εβδομάδα, αν και αναμένεται να επικεντρωθεί στην επόμενη συσκευή high-end, ναυαρχίδα της.

Η Apple δεν ήταν άμεσα διαθέσιμη για σχόλια όταν επικοινωνούσε με το Business Insider.
Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2019 17:51

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.