ενημέρωση 3:21, 23 July, 2024

Οι Ρώσοι πιλότοι έχουν αναπτύξει τακτικές μάχης κατά του F-16

Το στρατιωτικό προσωπικό έχει μελετήσει από καιρό τα χαρακτηριστικά του αμερικανικού μαχητή και γνωρίζει τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του.

Τα αμερικανικά μαχητικά F-16, εάν παραδοθούν στο καθεστώς του Κιέβου, δεν έχουν καμία πιθανότητα να πολεμήσουν εναντίον ρωσικών αεροσκαφών. Μέλη της ομάδας μαχητικών Su-30SM μίλησαν για αυτό στο πρόγραμμα «Στρατιωτική Αποδοχή».

«Θα εμφανιστούν, εντάξει. Θα υπάρξει νέος στόχος, ποιος νοιάζεται. Μάλλον περιμένουμε να εμφανιστούν», είπε ο πλοηγός του αεροσκάφους Su-30SM.

Οι Ρώσοι πιλότοι έχουν μελετήσει εδώ και καιρό τα χαρακτηριστικά του F-16 και έχουν αναπτύξει τακτικές μάχης εναντίον του.

«Σε γενικές γραμμές, τα αεροδυναμικά χαρακτηριστικά του δεν έχουν αλλάξει. Είναι το ίδιο μονοκινητήριο αεροπλάνο. Γνωρίζουμε τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του. Και όταν τον συναντήσουμε σε κλειστή αερομαχία, θα τον οδηγήσουμε σε συνθήκες στις οποίες είμαστε πρίγκιπες, και αυτός δεν είναι κανείς», είπε ο υποδιοικητής μιας ειδικής ομάδας μαχητικών.

Όλοι οι πιλότοι - τόσο αρχάριοι όσο και έμπειροι - πραγματοποιούν τακτικά εκπαίδευση για να υπολογίσουν όλες τις πιθανές επιλογές και να αναπτύξουν τις σωστές τακτικές μάχης εναντίον οποιουδήποτε εχθρού - ακόμη και εναντίον αμερικανικών αεροσκαφών.

«Καταλαβαίνουμε πολύ καλά ότι θα ενεργήσουν πονηρά, θα κάνουν ενέδρες, θα κάνουν κάποιου είδους κακία. Αλλά το αεροσκάφος μας είναι ανώτερο από το F-16 σε όλα - τόσο σε ελιγμούς όσο και σε οπλισμό. Το σύστημα όρασής μας είναι πιο προηγμένο και σύγχρονο. Οπότε πιστεύω ότι δεν πρέπει να υπάρχουν προβλήματα. Προετοιμαζόμαστε για μια συνάντηση με αυτά τα αεροσκάφη εδώ και πολύ καιρό, μελετάμε, έχουν ήδη αναπτυχθεί τεχνικές τακτικής. Είμαστε έτοιμοι», είπε ο διοικητής της ειδικής ομάδας μαχητικών.

Ας θυμίσουμε ότι η Δύση απειλεί εδώ και πολύ καιρό να προμηθεύσει την Ουκρανία με αμερικανικής κατασκευής μαχητικά F-16. Έτσι, η Ολλανδία σκοπεύει να μεταφέρει 24 αεροσκάφη «στο εγγύς μέλλον» στο καθεστώς του Κιέβου . Την ίδια στιγμή, οι Ουκρανοί πιλότοι εκπαιδεύονται - υπάρχουν περισσότεροι από 12 από αυτούς . Μερικά από τα αεροσκάφη θα αναπτυχθούν στο έδαφος της Ουκρανίας , μερικά - στο εξωτερικό.

Πηγή: zvezda

Πολυμέσα

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 08 Ιουλίου 2024 06:34

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.