ενημέρωση 7:32, 19 May, 2022

Κηφισιά Dr. Death 2 - αποκαλυπτικό

στη Κηφισιά το Υβρίδιο των Ελένη Λουκά και Κ. Μπόγδανου

Γράφει ο Γιάννης Κατσίμπας 

-«Κάποιος, στον δρόμο, τον πλησιάζει από πίσω στο ενάμιση μέτρο. Πορτοφολάς; Βιαστής; Διασπορέας του ιού; – κυκλοφορούν, μαθαίνω, και τέτοιοι. Γυρίζω και τον ξεφτιλίζω. «Πώς τολμάς, άνθρωπέ μου» του κάνω «να παρακολουθείς ως ηδονοβλεψίας;». Ο τύπος τα έχασε, πισωπάτησε, άλλαξε πεζοδρόμιο. Τρεις ηλικιωμένες κυρίες, που κάθονταν σε ένα παγκάκι, μπράβο με συγχαρήκανε «μακάρι να φέρονταν όλοι έτσι!»…».

-Κρατάμε την ανάσα μας και προχωράμε στο ναρκοπέδιο. Ψύχραιμοι. Συμβιβασμένοι, ίσως και συμφιλιωμένοι, με την ιδέα ότι αργά ή γρήγορα και εμείς θα αντικρύσουμε το τέρας. Και θα την περάσουμε σχετικά ανώδυνα χάρη στη γνώση.

-Ολοι μας; Οχι. Η υστερία ενός μέρους της κοινωνίας, που εκδηλώθηκε από την πρώτη επέλαση του Dr. Death, προ διετίας, έχει πλέον χτυπήσει ταβάνι. Τα αναθέματα που εξαπολύονται προς πάσα σχεδόν κατεύθυνση θυμίζουν ιεροεξεταστές του Μεσαίωνα.

-«Ο Dr Death ήρθε για να μείνει; Οπως οι μακρινοί μας πρόγονοι έφτιαξαν ρούχα για να καλύψουν τη γύμνια τους, έτσι τα εγγόνια μας θα καλύπτουν από το μαιευτήριο κιόλας τα πρόσωπά τους. Ως αξιοπρέπεια θα το νιώθουν. Ως δημόσια αιδώ. Γιατί δηλαδή να εκθέτεις στον καθένα τα χαρακτηριστικά τού προσώπου σου;». Τα υποστήριζε εντελώς σοβαρά, με το κύρος του σπουδαγμένου. Με το άλλοθι του Γιατρού. «Σωστά» συνέπλευσα δήθεν «Τη μύτη και το στόμα σου να τα δείχνεις μόνο στο ταίρι σου, άντε και στα παιδιά σου».

-Και δώστου κατάρες στον «Γιατρό», ο οποίος φταίει διά πάσαν νόσον και μαλακίαν

Από αυθόρμητες Διηγήσεις Κηφισιωτών.

Με ορμητικό τσουνάμι από πληροφορίες που εισέρεαν αυθόρμητα, εθελοντικά για τον επονομαζόμενο «Dr. Death”, που διαμένει στη πόλη μας ξεκινάει αυτή η βδομάδα.

Οι πληροφορίες εκτός του ότι ήταν πάμπολες, ήταν και σημαντικές, για την υγεία μας περισσότερο.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από την πλούσια ιστορία του εν λόγω «Γιατρού». Τα στίγματα που χρησιμοποιώ στη γραφή διόλου τυχαία δεν είναι.

Ο «Dr. Death» διάμενε πριν εισέλθει στη Κηφισιά στο Χαλάνδρι. Όμως ως «συνεπής στα πιστεύω του» δημιούργησε περίπου τα ίδια και εκεί. Πολλοί άρρωστοι που έκαναν το λάθος να πέσουν -είχαν διατυπώσει παράπονα, ανησυχίες, προβληματισμούς- στα νύχια του εν λόγω «γιατρού»

Από τότε υπόβοσκε ο «θρύλος Dr. Death ή ακόμη και Dr. Terror”

Με τον ένα ή άλλο τρόπο εισήλθε σε μεγάλο Ιδιωτικό Νοσοκομείο.

Αφού είδε ότι έμενε; -μεγάλη έρευνα έχει ήδη ξεκινήσει- ατιμώρητος για τα παιδαριώδη λάθη για να το διατυπώσω ευγενικά, γεγονός που δεν του αξίζει διόλου, και βάζοντας το σχέδιο του μετακομίζει στη Κηφισιά. Για νέα στέκια, για πιο υψηλό βαλάντιο.

Στη πόλη μας λοιπόν κατοικεί τα τελευταία 2 χρόνια. Από την πρώτη βδομάδα πληροφορούμαστε δημιουργεί προβλήματα με τους γείτονες. Κάνει απίστευτα πράγματα. Γείτονες μας λένε ότι βρίσκεται πίσω από κλειστές πόρτες παράθυρα, ακόμη και πίσω από τα δέντρα, κατασκοπεύει, κρυφακούει, παρακολουθεί τα πάντα με ιδιοτελή σκοπό.

Ολιμερίς ασχολείται με τις παρακολουθήσεις, τα δικαστήρια έχουν γίνει το 2ο του σπίτι. Απορούν μάλιστα ότι δεν πάει σχεδόν ποτέ στο Νοσοκομείο-Ιατρείο του, αν έχει.

Ας γνωρίσουμε και το ιστορικό του. Ξεκίνησε από το Πανεπιστήμιο της Πάτρας, ως Πατρινιός. Κατόπιν έκανε μετεκπαίδευση στη Αμερική. Σε κρατικό Πανεπιστήμιο, με ότι λέγετε για αυτά τα ιδρύματα, 2ης 3ης κατηγορίας, στο Τέξας. Πληροφορίες που δεν κατέστη δυνατόν να επιβεβαιωθούν λένε ότι και στη Αμερική είχε μεγάλα προβλήματα λειτουργίας. Μάλιστα λένε ότι το πτυχίο του το πήρε Δύσκολα και μόνο με τις γνωριμίες που διατηρούσε με τον Καθηγητή του. Στη Ελλάδα αυτό το λένε «γλύψιμο» Τον οποίο καθηγητή φιλοξενούσε σε επίσκεψή του στην Ελλάδα και τον έτρεχε και στην Ακρόπολη.

Τα γαργαλιστικά νέα σχόλια πληροφορίες ήλθαν από την νέα του Γειτονιά.

Δικομανή, κουραστικό, εριστικό, παλιάνθρωπο τον παρουσιάζουν όλοι. Επειδή δεν έχει δουλειά κανονική, πώς να έχει μετά τα όσα έχει διαπράξει στο πρόσφατο και παλαιότερο χρόνο, έχει βάλει προς υλοποίηση το παρακάτω σατανικό σχέδιο «βγάζω χρήματα μέσω εκβιασμών» Που τον χάνεις που τον βρίσκεις η στη Αστυνομία ή στα Δικαστήρια. Έχει βρει ο «Dr. Death» κόλπο διαφορετικό να εισπράττει χρήματα, από εκβιασμούς!

Αυτός που έχει πάρει την πρωτοβουλία να τον ξεσκεπάσει, να τον φέρει στο φως, στη λάμψη, όχι στο σκοτάδι, που ζει και κινείται, πάντα υπόγεια, δόλια πέραν του τοίχου του εν λόγω Dr. Death φωνάζει, ο « βρομερός αυτός παλιάνθρωπος » θέλει προσοχή. Θέλει απομάκρυνση από το κοινωνικό σύνολο, μας προειδοποιεί, μας το φωνάζει, με αγανάκτηση.

Σκέφτομαι, τι μπορεί να έχει τραβήξει ο δόλιος αυτός άνθρωπος από αυτόν τον φαρμακοχέρι «Γιατρό» Δεν εξηγείται αλλιώς ως ένα άτομο αδικημένο, εκβιασμένο ενδεχομένως προβεί σε μια τέτοια κίνηση. Όχι ο άνθρωπος δεν είναι γραφικός, αγανακτισμένος είναι, πικραμένος, την αλήθεια πρεσβεύει. Τίποτε άλλο.-    

οι φωτό είναι απο τη κατοικίας του εν λόγω "Γιατρού"

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 18:21
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Dr. Death, υπάρχει και στη Κηφισιά; Βούρκος »

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.