ενημέρωση 7:32, 19 May, 2022

Dr. Death, υπάρχει και στη Κηφισιά;

Γράφει ο Γιάννης Κατσίμπας

Ένα «χτύπημα-σφραγίδα» σε κατοικία που διαμένει Γιατρός στη Κηφισιά, από μέχρι στιγμής άγνωστους.

Δεν είχαμε δει ποτέ κάτι παρόμοιο στη πόλη τόσα χρόνια. Η Κηφισιά ανέκαθεν ήταν χώρος κατοικίας, ήσυχη, με όποια προβλήματα αλλά ποτέ κάτι τέτοιο σοβαρό.

Dr. Death, ή γιατρός θάνατος, είναι ομολογουμένως κάτι πρωτάκουστο για τη πόλη.

Οι άγνωστοι μαρκάρανε-σφραγίσανε με αυτή τους την πράξη με κόκκινα γράμματα το εξωτερικό μέρος της κατοικίας που διαμένει ο εν λόγω Dr. –Χειρούργος- Death.

Και ασφαλώς πίσω απο «κοσμητικά επίθετα» θα κρύβεται η οργή, ο πόνος, η αγανάκτηση για το βίο και την πολιτεία του εν λόγω Γιατρού.

Στο εγγύς μέλλον θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το ποιον του Γιατρού, τι έχει διαπράξει στην ταραχώδη, αν κρίνουμε από τις «σφραγίδες» ζωή του.

Γιατί δεν μπορούμε, αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι κάποιος τρελός έγραψε αυτά, τα πολύ σοβαρά για χάριν αστείου, ή για άσκηση κακόγουστου χιούμορ.

Έχουμε, υπάρχουν πληροφορίες πολλές για τον εν λόγω Γιατρό, Dr. Death, δεν μπορούμε όμως να τις αναφέρουμε αν δεν έχει υπάρξει διπλή διασταύρωση των στοιχείων.

Σύντομα θα έχουμε νέα στοιχεία, διασταυρωμένα και πλήρως τεκμηριωμένα.

Dr. Death, το νέο «φρούτο», η κατάπτωση των αξιών, ο καταγκρεμισμός του ήθους, της ειλικρίνειας, της αστικής ευγένειας. Δεν αξίζει το νέο αυτό φρούτο του σκοτεινού, του απόκοσμου, για τη πόλη της Κηφισιάς. Είναι μακριά από τις ηθικές αξίες των κατοίκων της Κηφισιάς.-

Αποκλειστικά: Οι εικόνες είναι στη κατοικία του επονομαζόμενου Dr. Death

 

Τελευταία τροποποίηση στιςΔευτέρα, 03 Ιανουαρίου 2022 18:52
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Χάλια, κόλαση Κηφισιά Dr. Death 2 - αποκαλυπτικό »

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.