μελιτζανοσαλάτα γλυκοκαπνιστή Σε κάποια εστιατόρια η καπνιστή μελιτζανοσαλάτα σερβίρεται μέσα στο ψημένο φλούδι της μελιτζάνας. Βρίσκω δύσκολο όταν ψήνω μελιτζάνες… 10 Αυγούστου, 2014 0
Μελιτζάνες παπουτσάκια χωρίς συμβιβασμούς Τις μελιτζάνες παπουτσάκια, όπως και τα γεμιστά και τόσα άλλα λαδερά, κάθε μάγειρας και μαγείρισσα στην Ελλάδα τις… 9 Αυγούστου, 2014 0
Οι θησαυροί του καταψύκτη: βασική σάλτσα ντομάτας Εισβάλλουν όλοι μαζί οι ακριβοθώρητοι: παιδιά (με τους φίλους τους), εγγόνια (με τους φίλους τους), φίλοι (με τους… 8 Αυγούστου, 2014 0
Κοτόπιτα η αρχόντισσα του Μαρόκου «Η μοναδική αυτή περίπλοκη, πλούσια και ασυνήθιστη πίτα μου θυμίζει τις Χίλιες και Μια Νύχτες», γράφει η Paula… 7 Αυγούστου, 2014 0
βύσσινο γλυκό του κουταλιού και καλοκαιρινή βυσσινάδα Το βύσσινο γλυκό του κουταλιού όπως και όλα τα γλυκά του είδους ψάχνουν εσαεί το γυάλινο σκαλιστό πιατάκι τους. Όμως,… 5 Αυγούστου, 2014 0
Etxebarri: το καλύτερο εστιατόριο του κόσμου; Το «ανακάλυψα» στις σελίδες του Independent εδώ και 6-7 χρόνια, σ’ ένα άρθρο με τίτλο «Πού διαλέγουν να… 4 Αυγούστου, 2014 0
Μαρμελάδα «συκάτη» Τα σύκα έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή και δε θα μπορούσα να μη μοιραστώ μαζί σας… 2 Αυγούστου, 2014 0
Χουνκιάρ μπεγιεντί Γράφει η Κατερίνα Δημοπούλου Αγαπημένες μου φίλες, Αυτή τη φορά θα μαγειρέψουμε ένα φαγητό που προέκυψε σε μας,… 31 Ιουλίου, 2014 0
H Γαλλίδα λιάζεται: αλμυρή τάρτα Τatin Όσο το καλοκαίρι πλησιάζει και η θερμοκρασία ανεβαίνει τα μαγειρέματά μας, αντιστρόφως ανάλογα, απλοποιούνται. Φτάνοντας προς την καρδιά… 29 Ιουλίου, 2014 0