ενημέρωση 3:21, 23 July, 2024

Ανδρουλάκης για σπείρα εκβιαστών - Πρώτα αποσιωπά την εμπλοκή των στελεχών του και μετά… τους υποβαθμίζει για να μην τον «λερώσουν»

«Καταϊδρωμένος» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, επιχειρεί τώρα να «σώσει ό,τι σώζεται», μετά την αποκάλυψη του Documento ότι ανάμεσα στους εμπλεκόμενους στη σπείρα των εκβιαστών βρίσκονταν και δύο υψηλόβαθμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία μάλιστα βρίσκονται στο περιβάλλον του νυν προέδρου.

Αφού έγινε η αποκάλυψη του Documento για τα δύο κεντρικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, και αφού ο Νίκος Ανδρουλάκης προσπάθησε να το αποσιωπήσει, παρότι, σύμφωνα με πληροφορίες γνώριζε εδώ και μερικά 24ωρα για την εμπλοκή τους, τελικά η Χαριλάου Τρικούπη υποχρεώθηκε στη διαγραφή τους.

Ωστόσο, ακόμη και η ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη για το θέμα επιχειρεί να υποβαθμίσει το θέμα, χαρακτηρίζοντας ως… απλά μέλη τα δύο υψηλόβαθμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα, αργά το μεσημέρι της Τρίτης το ΠΑΣΟΚ ανέστειλε την κομματική ταυτότητα δυο στελεχών του, με επίκεντρο το σκάνδαλο στις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων. Σε ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη, αναφέρεται ότι «λόγω της φερόμενης εμπλοκής τους σε ποινική υπόθεση, που είδε το φως της δημοσιότητας, η Επιτροπή Δεοντολογίας Καταστατικού και Πιστοποίησης ανέστειλε την κομματική ιδιότητα δύο μελών του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, τους οποίους και ενημέρωσε σχετικώς, μέχρι το πέρας της ποινικής διαδικασίας».

«Δύο μέλη», λοιπόν διαγράφηκαν σύμφωνα με τη Χαριλάου Τρικούπη που αποφεύγει τόσο να κατονομάσει τα εν λόγω «μέλη», όσο και να αναφέρει τις θέσεις που κατείχαν στο κόμμα.

Ας τα ξαναθυμίσουμε λοιπόν δίνοντας έμφαση στις κομματικές τους ιδιότητες:

1. Ιωάννης Παπαγεωργόπουλος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ

2. Γρηγόρης Βαφειάδης, αναπληρωτής γραμματέας τομέα πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ

Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης η ανάρτηση του πρώτου εκ των δύο, κατά την ένταξή του στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ, όπου σε μια συναισθηματική ανάρτηση για την αγωνιστική ιστορία του συνδικαλισμού, αναφέρει ότι εντάσσεται στο ΠΣ του κόμματος ως εκπρόσωπος του συνδικαλιστικού τομέα, ύστερα από την προσωπική αποδοχή του Νίκου Ανδρουλάκη.

 
Τελευταία τροποποίηση στιςΤρίτη, 09 Ιουλίου 2024 16:25

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.